[T] 033 - 298 51 71   |   [E] info@btabouw.nl

Afbouw / Verbouwingen

Badkamers | Afbouw / Verbouwingen

Wij verzorgen afbouwwerkzaamheden voor bedrijven en particulieren in zowel nieuwbouw als renovatie. Ons specialisme is het uitvoeren van stukadoorswerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan alles op het gebied van binnen- en buiten stucwerk, gevelisolatie, lijstwerk (nieuw en restauratie), decoratieve technieken, spack- en akoestisch spuitwerk. Daarnaast behoren schilderen en het plaatsen van lichte scheidingswanden en plafonds ook tot onze werkzaamheden. De complete wandafwerking ligt dan in handen van een partij.

Wij verrichten onze werkzaamheden in de provincie Utrecht en Gelderland. Wij gaan op pad voor projecten die langer dan een jaar duren, maar ook voor een dagklus bij een particulier of woonstichting.

Service, kwaliteit, advisering en het nakomen van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten.

Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen, schrijven of mailen.


We hebben tevreden klanten in Bunschoten Spakenbrug, Nijkerk, Hoogland, Amersfoort, Baarn, Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Soest, Hooglanderveen, Vathorst, Leusden, Eemnes, enz.